0
Fixed

my posts are not appearing

The Long Tail of Finance 2 years ago in Website updated 2 years ago 11

For past 1 or 2 days, seems all my posts are not displaying in the thread in which I posted them, even though I can see all the responses/comments I have posted for each thread, within my user profile since my account first started. What gives?

Ok, so I tried to do a "test" post and your site tells me I'm muted, and that I should unmute myself? So how did your site mute all of my 2k+ comments, across 100s of authors, since joining?? Please review and fix! Thanks.

Hello Seeking Alpha Tech Support,


Any luck with this?


I still can't see any place in my profile where I have any authors muted. What I have noticed, however, is that I can see my comments on the SA Phone App, but can't see them on SA desktop website.

Hello,


Could you please provide some additional info after verifying the following:
1. Click on profile picture → “Settings”;
2. Scroll down and check whether there is a “Muting” section between “Seeking Alpha's Email Updates” and “Chrome Desktop Notifications”;
3. If yes, click “Edit” and verify what records exist there.

I have done as you advised, but there is no "Muting" section, as you can see below. Seems like a bug, no? See below.




SA Support, what are you doing to fix my issue? I still cannot see my own posts. Somehow your system has muted me. Please...

Based on this screen shot, it seems my account is muting itself! How can that happen? Makes not sense. And I cannot un-mute myself!


Under review

Hi,


This should be fixed now.


Thanks,

Daniel

Daniel,


Sorry, but this is still not fixed. For example, here's what I see when I click on one of my own blog posts. 




Note the 'manage people you have muted' is still displaying, and all of my responses to people who've read my blog are not displaying on my end...as you can clearly see.

Hi,


Please log out and then log back in and let us know if that solves the issue.


Thanks,

Daniel

That did the trick! Thank you.